Stress- en burn-outcoaching

Wist je dat juist de meest betrokken mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel vaker kans hebben op een burn-out?

Volgens de methode van de VESB (Vereniging Erkende Stress en Burn-outcoaches) gaan we in 8 stappen jouw burn-out te lijf. Dat begint met de rust weer terugvinden en even NIETS MOETEN. We gaan onderzoeken waar jouw burn-out vandaan komt. Hardnekkige terugkerende patronen gaan we samen onderzoeken en gaan we proberen te doorbreken, zodat je er juist sterker van wordt! We gaan samen kijken hoe je met stress omgaat en hoe dat anders kan.  Inzicht in hoe je brein werkt en hoe je daar invloed op kan hebben is daar een belangrijk onderdeel van.

Ook gaan we wetenschappelijk onderbouwde technieken bespreken en daar ga je mee aan de slag. Geen mens is hetzelfde, dus zullen we samen op zoek gaan, wat voor jou het beste werkt, uiteraard zoveel mogelijk in de buitenlucht.

Zoals inmiddels wel duidelijk,  hou ik er niet van om binnen tegenover elkaar aan een tafel te zitten, dus we gaan echt zoveel mogelijk naar buiten. Mooi aspect is dat tijdens een wandeling vrijwel iedereen veel makkelijker praat en sneller tot de kern komt. Je zult gaan merken dat als je op een afstand naar je zelf leert kijken, dit ontzettend verhelderend gaat werken.

Volgens het 8-stappenplan (VESB), wat ik je natuurlijk in praktijk uitgebreid ga uitleggen tijdens het intakegesprek, gaan we werken aan zelfinzicht. Hoe kan het anders en gaan we het geleerde direct van daaruit toepassen. Uiteraard krijg je ook huiswerk. We eindigen met ontspanningsoefeningen en tips op het gebied van terugvalpreventie