De co-coaches

Fedor is geboren in 1997 en is een grote boef. Hij is een kruising New Forest en is de eerste jaren van zijn leven ontzettend verwend. Hij is bij mij sinds zijn 10e levensjaar en kan heerlijk eigenwijs zijn. Toch neemt hij zijn taak als co-coach uiterst serieus. Hij is zeer duidelijk in het geven van feedback naar de coachee. Ook kan hij net dat duwtje geven wat iemand soms letterlijk nodig heeft.

 

Fierro is een Arabische volbloed geboren in 2009. Het is een echte knuffelkont. Hij houdt ontzettend van aandacht en heeft een zacht karakter. Ook mensen die wat angst hebben voor paarden, voelen snel een band door zijn vriendelijke en onschuldige blik. Als co-coach is hij zeer sensitief en zal duidelijk incongruenties aangeven. Hij kan je helpen met het vergroten van zelfvertrouwen en mogelijk ook met het overwinnen van bepaalde angsten

 

Winnetou woont nog niet zo lang bij ons, maar is een echte eigenwijze shetlander met een hoog knuffelgehalte. Hij maakt de kudde compleet en is niet snel onder de indruk.

           

 Sjefke is stagiaire. Hij is geboren in 2016 en is nog lekker aan het genieten van de pubertijd. Hij is erg gezellig en wil het liefst de hele dag struinen. Dat laten we hem ook lekker doen.